IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Шей Мичъл роди второто си дете и го кръсти на покойната си баба

7 юни 2022 11 00

Актрисата от „Малки сладки лъжкини“ вече е майка на 2-годишната Атлас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шей Мичъл вече официално е майка на две деца!

35-годишната актриса, станала известна с ролята си в сериала „Малки сладки лъжкини“, роди за втори път. Това стана ясно от публикация в социалните мрежи, в която Мичъл обяви, че и този път се е сдобила с момиченце. Тя и партньорът ѝ Мат Бабел, които са заедно от 2017 година, са родители на 2-годишната Атлас Ноа.

От интервю пред E!News става ясно, че Мичъл е родила преди две седмици, но е искала да запази момента за себе си малко по-дълго. Затова и се забавя с обявяването на щастливата новина. Първоначално тя криеше името на бебето, но в неделя зарадва феновете с първа снимка на дъщеря си, разкривайки и как я е кръстила.

„Загубата на най-важния човек в живота ми през същата година, в която посрещнах втората си дъщеря, промени всичко за мен, но едно нещо остава стабилно в душата ми – сигурна съм, че те са прекарали време заедно и това ми носи мир и радост. Толкова сме щастливи, че си тук, Ром, кръстена на най-добрия ми приятел, моята сродна душа, моя човек, моята баба Ромен“, написа Мичъл в социалните мрежи.

На публикуваната снимка се вижда как Ром е облегнала главата си върху рамото на мама, а Шей носи колие с името на втората си дъщеря. Актрисата също така сподели и забавен клип в TikTok, на който се вижда как приятелят ѝ Мат Бабел си почива след изтощителното раждане, на което е присъствал. Към видеото е добавен и популярен звук от платформата, който гласи „О, изглеждаш толкова сладко, когато не правиш абсолютно нищо. Ставай, ставай, ставай“.

@shaymitchell

I’m busy pushing out a human and you’re…

♬ original sound - spencer ?

„Чувствам се чудесно. Наистина много добре. Грижите за две деца наистина изискват много. Но съм късметлийка, че родителите ми са в града и ми помагат“, казва Мичъл пред списание People. Тя допълва, че Атлас се радва от факта, че е кака и дори помага при смяната на памперси.

Относно Мат Бабел, актрисата споделя, че той е прекрасен баща. „Мисля, че когато намериш човек със същите морални ценности като теб, родителството става много по-лесно. Това е задача за партньори. Намирането на човек със същите морални ценности като теб е много важно“, смята Мичъл.

През февруари Шей обяви, че очаква второто си дете. В дълга публикация тя обясни колко ѝ е трудно да се зарадва на бременността, след като е загубила баба си по същото време.

„Сбогуването с близък човек, докато в същото време изпитвам радостта от очакването на друг живот, е прекрасният цикъл на живота. Това също е и най-трудният ми период до момента“, написа актрисата в Instagram под снимки, на които показва наедрялото си коремче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари